Inschrijven

Dansles stijldansen & meer voor paren & singles bij Cornelissen

Latin, Ballroom & Salsa  Salsa 18+ Rock 'n' Roll Privéles

 Op een unieke locatie aan de Oudegracht in hartje Utrecht kan je in een gezellige sfeer leren stijldansen. Deze speciale allroundcursus bestaat uit: Hot Latin, Cool Ballroom en Burning Salsa.

De nieuwe Mei 2017 allround Stijldanslessen starten weer vanaf 3e week mei 2017. Leer anders naar muziek luisteren, pas danstechnieken toe en laat je meevoeren door de muziek, door de dans en door elkaar. Elke week samen een uurtje uit zijn, en als je een paar lessen gehad hebt kom je naar onze feestelijke dansavonden. Tot maximaal 1 week na aanvang van de cursussen laten we nieuwe paren/singles toe in de cursussen. Ook zeer geschikt voor aankomende bruidskoppels. Kom gerust single of neem je partner, vriend, vriendin, buur of collega mee naar dansles. Door samen te dansen creëer je een moment voor jou en je danspartner. Keuze uit 2  verschillende lesavonden en de mogelijkheid om een dansles in te halen.
De Mei cursussen zijn op woensdag of vrijdagavonden. De proeflessen hieronder zijn bedoeld voor de danslessen die per september 2017 starten. (eind mei staan de nieuwe danslessen op de site)

 

Proeflessen Latin-Ballroom-Salsa voor danscursussen in september 2017

  

  

  

 

   

 

   

  

  

  

   

  

  Dinsdag 23 mei

  20.00-21.00 uur

  proefles beginners

  Woensdag 21 juni

  20.00-21.00 uur

  proefles beginners

  

  

  

  

 

  

 

  

 

  

  

 

 Het volgen van een proefles is gratis. Voorwaarde: Schrijf je vooraf per mail in voor een proefdansles via info@komdansen.nl

Ervaar de gezelligheid van een dansles of een dansavond in danscentrum Cornelissen. Er worden gelijke aantallen gemaakt, dus als je single komt is er ook altijd een danspartner te vinden. Alleen ben je nooit, want dansen doe je samen. Changé! Klik voor de danslesavonden en lestijden op cursusdata.

Keuze uit een Allround Latin-Ballroom- Salsa cursus, of een  Rock&Roll cursus, of een Salsa 18+ cursus in  Mei 2017
NU INSCHRIJVEN!