Inschrijven

Stijldansen in gezellige sfeer bij dansschool Cornelissen Utrecht

Paren & Singles  Latin, Ballroom & Salsa  Salsa Rock 'n' Roll Privéles

 

Hot Latin, Cool Ballroom & Burning Salsa

De nieuwe September 2019 allround Stijldans lessen (LATIN, BALLROOM, SALSA) starten weer vanaf eind 3e week September 2019. Keuze uit 6 verschillende avonden per week voor beginners. Trendy in traditie! 
De volledige beginnerscursus bestaat uit 26 danslessen van 70 minuten.Ook is het mogelijk eerst met een halve cursus van 13 avonden te starten, om die vervolgens - indien gewenst - te verlengen tot een volledige cursus. Minder voordelig maar wel mogelijk. Tot maximaal 4 weken na aanvang van deze danslessen laten we nieuwe cursisten toe in de januari cursussen.
Indien je een avond verhinderd bent, mag je op een andere avond in die lesweek je dansles inhalen.
 

Leren dansen voor de zomer? Per woensdag 8 mei en vrijdag 10 mei starten 2 nieuwe zeer korte Stijldans (latin ballroom salsa)cursussen o.a. speciaal voor Bruidskoppeltjes en andere gegadigden. De lessen zijn van 21.00 tot 22.00 uur. Vijf danslessen van een uur 70 euro per persoon.
Zie voor meer info onder Korte bruiloft cursus of korte stijldans cursus op deze site via paren/singles.

 

Heerlijk om te kunnen dansen. Je vrij te voelen en samen een dans te beheersen. Opgaan in dans en muziek van Hot Latin, Cool Ballroom of Burning Salsa. We leren je stijldansen tijdens de dansles op moderne muziek in een sfeervolle ambiance. 
Kijk onder dansstijlen om te zien welke dansen we tijdens de cursus gaan oefenen. Keuze uit 6 verschillende lesavonden en mogelijkheid om een dansles in te halen.  Schrijf je nu in vanaf eind mei 2019 via cursusdata.
 

 

Het volgen van een proefles is gratis. Voorwaarde: Schrijf je vooraf per mail in voor een proef dansles via info@komdansen.nl 

Geen proeflessen voor de zeer korte latin Ballroom Salsa danscursussen ( 5 lessen) van mei 2019. Gewoon  Inschrijven via deze website.

De nieuwe proef dansles periode is na de zomer in aug/sept. De data voor deze proeflessen volgen per eind mei 2019

  

     

  

  

    
      
 
  

  

     

  

  

     

 
 
 
  

    

 

  

     

 

  

    

 

  

   

 

  

    

  

  

     

  

 

Het volgen van een proefles is gratis. Voorwaarde: Schrijf je vooraf per mail in voor een proefdansles via info@komdansen.nl
 

Of klik hier om je aan te melden:

 

  Aanmelden proefles

 

Keuze uit een Allround Latin-Ballroom- Salsa danslessen, of Rock&Roll dansles, of een Salsa 18+ dansles. Nu inschrijven!


 

 

 


Deel deze pagina:
Bezoek ons op:
Bel ons voor meer informatie: 030-231 29 74
Of stuur een mail: info@komdansen.nl
Copyright © 2014 All rights reserved | Privacy verklaring