Inschrijven

Stijldansen in gezellige sfeer bij dansschool Cornelissen Utrecht

Paren & Singles  Latin, Ballroom & Salsa  Salsa Rock 'n' Roll Privéles

 

Hot Latin, Cool Ballroom & Burning Salsa

De nieuwe Januari 2019 allround Stijldans lessen (LATIN, BALLROOM, SALSA) starten weer vanaf eind 3e week Januari 2019. Keuze uit 3 verschillende avonden per week voor beginners. Trendy in traditie! 
De volledige beginnerscursus bestaat uit 16 danslessen van 90 minuten.Ook is het mogelijk eerst met een halve cursus van 8 avonden te starten, om die vervolgens - indien gewenst - te verlengen tot een volledige cursus. Minder voordelig maar wel mogelijk. Tot maximaal 2 weken na aanvang van deze danslessen laten we nieuwe cursisten toe in de januari cursussen.
Deze nieuwe beginners Januari 2019 cursussen starten op dinsdag 22 januari 21.00 uur,  zaterdag 26 januari 19.00 uur, en zondag 27 januari om 21.00 uur. 
Indien je een avond verhinderd bent, mag je op een andere avond in die lesweek je dansles inhalen.

Heerlijk om te kunnen dansen. Je vrij te voelen en samen een dans te beheersen. Opgaan in dans en muziek van Hot Latin, Cool Ballroom of Burning Salsa. We leren je stijldansen tijdens de dansles op moderne muziek in een sfeervolle ambiance. 
Kijk onder dansstijlen om te zien welke dansen we tijdens de cursus gaan oefenen. Keuze uit 3 verschillende lesavonden en mogelijkheid om een dansles in te halen.  Schrijf je nu in! via cursusdata.
 

De proefles periode is voorbij, we gaven 6 allround stijldans( Latin- Ballroom- Salsa) proeflessen en 4 Salsa proeflessen.
Soms is toch nog een proefles mogelijk deze week (20-27 jan). Mail daarvoor naar info@komdansen.nl

Het volgen van een proefles is gratis. Voorwaarde: Schrijf je vooraf per mail in voor een proef dansles via info@komdansen.nl 

Proef dansles  Allround Stijldans lessen Latin-Ballroom-Salsa dec.-jan.

  

     

  

  

    
      
 
  

  

     

  

  

     

 
 
 
  

    

 

  

     

 

  

    

 

  

   

 

  

    

  

  

     

  

 

Het volgen van een proefles is gratis. Voorwaarde: Schrijf je vooraf per mail in voor een proefdansles via info@komdansen.nl
 

Of klik hier om je aan te melden:

 

  Aanmelden proefles

 

Keuze uit een Allround Latin-Ballroom- Salsa danslessen, of Rock&Roll dansles, of een Salsa 18+ dansles. Nu inschrijven!


 

 

 


Deel deze pagina:
Bezoek ons op:
Bel ons voor meer informatie: 030-231 29 74
Of stuur een mail: info@komdansen.nl
Copyright © 2014 All rights reserved | Privacy verklaring