Inschrijven

Dansles stijldansen & meer voor paren & singles bij Cornelissen

Latin, Ballroom & Salsa  Salsa Rock 'n' Roll Privéles

 

Hot Latin, Cool Ballroom & Burning Salsa

De nieuwe korte beginners danslessen starten vanaf de 2e  week van Mei 2020. De keuze bestaat uit 2 nieuwe lesavonden/tijden op de woensdag of vrijdagavond. (zie cursusdata op homepage)
 

 

Indien je een avond verhinderd bent, mag je op een andere avond in die lesweek je dansles inhalen.

Heerlijk om te kunnen dansen. Je vrij te voelen en samen een dans te beheersen. Opgaan in dans en muziek van Hot Latin, Cool Ballroom of Burning Salsa. We leren je stijldansen tijdens de dansles op moderne muziek in een sfeervolle ambiance. 

Kijk onder dansstijlen om te zien welke dansen we tijdens de cursus gaan oefenen. Keuze uit 2 verschillende beginners lesavonden per Mei 2020 en mogelijkheid om een dansles in te halen.  Schrijf je nu in!

 

 

Klik hier voor meer informatie over onze proeflessen. Geen proeflessen mogelijk voor de korte Mei 2020 danscursussen

 

 

Op een unieke locatie aan de Oudegracht in hartje Utrecht kan je in een gezellige sfeer leren stijldansen.
Deze speciale allroundcursus bestaat uit: Hot Latin, Cool Ballroom en Burning Salsa.

De nieuwe Mei 2020 allround Stijl-danslessen (korte cursus)starten weer vanaf  de 2e week Mei 2020. Leer anders naar muziek luisteren, pas danstechnieken toe en laat je meevoeren door de muziek, door de dans en door elkaar. Elke week samen een uurtje uit zijn, en als je een paar lessen gehad hebt kom je naar onze feestelijke dansavonden. Ook zeer geschikt voor aankomende bruidskoppels. Kom gerust single of neem je partner, vriend, vriendin, buur of collega mee naar dansles. Door samen te dansen creëer je een moment voor jou en je danspartner. Keuze uit 2 verschillende lesavonden. 

Ervaar de gezelligheid van een dansles of een dansavond in danscentrum Cornelissen. Er worden gelijke aantallen gemaakt, dus als je single komt is er ook altijd een danspartner te vinden. Alleen ben je nooit, want dansen doe je samen. Changé! Klik voor de danslesavonden en lestijden op CURSUSDATA

Keuze uit een Allround Latin-Ballroom- Salsa cursus, of een Salsa 18+ cursus in  Mei 2020. NU INSCHRIJVEN!


  

 


Deel deze pagina:
Bezoek ons op:
Bel ons voor meer informatie: 030-231 29 74
Of stuur een mail: info@komdansen.nl
Copyright © 2019 All rights reserved | Privacy verklaring