Inschrijven

Dansles stijldansen & meer voor paren & singles bij Cornelissen

Latin, Ballroom & Salsa  Salsa Rock 'n' Roll Privéles

 

Hot Latin, Cool Ballroom & Burning Salsa

De nieuwe Januari 2019 allround Stijl-danslessen (LATIN, BALLROOM, SALSA) starten weer eind 3e week Januari 2019. Keuze uit 4 verschillende avonden per week voor beginners. Trendy in traditie! 
De volledige beginnerscursus bestaat uit 16 danslessen van 90 minuten.Ook is het mogelijk eerst met een halve cursus van 8 avonden te starten, om die vervolgens - indien gewenst - te verlengen tot een volledige cursus. Minder voordelig maar wel mogelijk. Tot maximaal 2 weken na aanvang van deze danslessen laten we nieuwe cursisten toe in de januari cursussen. 
Indien je een avond verhinderd bent, mag je op een andere avond in die lesweek je dansles inhalen.

Heerlijk om te kunnen dansen. Je vrij te voelen en samen een dans te beheersen. Opgaan in dans en muziek van Hot Latin, Cool Ballroom of Burning Salsa. We leren je stijldansen tijdens de dansles op moderne muziek in een sfeervolle ambiance. 
Kijk onder dansstijlen om te zien welke dansen we tijdens de cursus gaan oefenen. Keuze uit 4 verschillende lesavonden per januari en mogelijkheid om een dansles in te halen.  Schrijf je nu in!
 

Onderstaande proef danslessen zijn voor de nieuwe beginners Januari 2019 danscursussen.

Het volgen van een proefles is gratis. Voorwaarde: Schrijf je vooraf per mail in voor een proef dansles via info@komdansen.nl 

Of klik hier om je aan te melden:

  Aanmelden proefles

 

 Latin-Ballroom-Salsa voor beginners danscursussen in Januari 2019

   zondag 25 november

   21.00-22.00 uur

    proefles beginners

   dinsdag 11 december

    21.15-22.15 uur

    proefles beginners

   dinsdag 8 januari

    20.00-21.00 uur

    proefles beginners 

   zaterdag 12 januari

    18.45-19.45 uur

    proefles beginners

   dinsdag 15 januari

    21.15-22.15 uur

    proefles beginners

   zondag 20 januari

    21.00-22.00 uur

    proefles beginners

   

    

    

   

   

     

  

    

    

  

  

     

 

Het volgen van een proefles is gratis. Voorwaarde: Schrijf je vooraf per mail in voor een proefdansles via info@komdansen.nl

Of klik hier om je aan te melden:

  Aanmelden proefles

 

Op een unieke locatie aan de Oudegracht in hartje Utrecht kan je in een gezellige sfeer leren stijldansen. Deze speciale allroundcursus bestaat uit: Hot Latin, Cool Ballroom en Burning Salsa.

De nieuwe Januari 2019 allround Stijl-danslessen starten weer vanaf 3e week Januari 2019. Leer anders naar muziek luisteren, pas danstechnieken toe en laat je meevoeren door de muziek, door de dans en door elkaar. Elke week samen een uurtje uit zijn, en als je een paar lessen gehad hebt kom je naar onze feestelijke dansavonden. Ook zeer geschikt voor aankomende bruidskoppels. Kom gerust single of neem je partner, vriend, vriendin, buur of collega mee naar dansles. Door samen te dansen creëer je een moment voor jou en je danspartner. Keuze uit 4  verschillende lesavonden. 

Ervaar de gezelligheid van een dansles of een dansavond in danscentrum Cornelissen. Er worden gelijke aantallen gemaakt, dus als je single komt is er ook altijd een danspartner te vinden. Alleen ben je nooit, want dansen doe je samen. Changé! Klik voor de danslesavonden en lestijden op CURSUSDATA
 

Keuze uit een Allround Latin-Ballroom- Salsa cursus, of een  Rock&Roll cursus, of een Salsa 18+ cursus in  Januari 2019. NU INSCHRIJVEN!


  

 


Deel deze pagina:
Bezoek ons op:
Bel ons voor meer informatie: 030-231 29 74
Of stuur een mail: info@komdansen.nl
Copyright © 2014 All rights reserved | Privacy verklaring