Inschrijven

Stijldansen in gezellige sfeer bij dansschool Cornelissen Utrecht

Paren & Singles  Latin, Ballroom & Salsa  Salsa 18+ Rock 'n' Roll PrivélesHot Latin, Cool Ballroom & Burning Salsa

De nieuwe Maart 2018 allround Stijldanslessen (LATIN, BALLROOM, SALSA) starten weer vanaf 3e week Maart 2018. Keuze uit 2 verschillende avonden per week voor beginners. Trendy in traditie! 
De volledige beginnerscursus bestaat uit 16 danslessen van 90 minuten.Ook is het mogelijk eerst met een halve cursus van 8 avonden te starten, om die vervolgens - indien gewenst - te verlengen tot een volledige cursus. Minder voordelig maar wel mogelijk. Tot maximaal 2 weken na aanvang van deze danslessen laten we nieuwe cursisten toe in de januari cursussen. Indien je een avond verhinderd bent, mag je op een andere avond in die lesweek je dansles inhalen.

Onderstaande proeflesssen zijn voor de nieuwe beginners Maart 2018 danscursussen.

Proeflessen Latin-Ballroom-Salsa voor de Maart 2018 beginners danscursussen

 Zondag 4 maart

   20.30-21.30 uur

  proefles beginners

 Vrijdag 9 maart

   22.00-23.00 uur   proefles beginners

 Zondag 11 maart

   21.00-22.00 uur

  proefles beginners

   

   

   
 Start nieuwe cursus 

   Vrijd. 16 maart 21.45 uur

   

 Start nieuwe cursus 

  Zond. 18 maart 21.00 uur

  

  

   

  

  

   

    

  

  

  

 

  

   

Het volgen van een proefles is gratis. Voorwaarde: Schrijf je vooraf per mail in voor een proefdansles via info@komdansen.nl

Heerlijk om te kunnen dansen. Je vrij te voelen en samen een dans te beheersen. Opgaan in dans en muziek van Hot Latin, Cool Ballroom of Burning Salsa. We leren je stijldansen tijdens de dansles op moderne muziek in een sfeervolle ambiance.
Kijk onder dansstijlen om te zien welke dansen we tijdens de cursus gaan oefenen. Keuze uit 2 verschillende lesavonden en mogelijkheid om een dansles in te halen. 

Keuze uit een Allround Latin-Ballroom- Salsa danslessen, of Rock&Roll dansles, of een Salsa 18+ dansles. Nu inschrijven!