Inschrijven

Salsa dansen in gezellige sfeer bij dansschool Cornelissen

Paren & Singles  Latin, Ballroom & Salsa  Salsa Rock 'n' Roll Privéles


 

Neem elkaar mee in de "Burning Salsa", de dans met passie. Onze leraar leert cursisten de vloeiende en verleidelijke bewegingen van de bekendste Salsadansen: de Mambo en de Merenque. Salsa is een vrolijke, zeer populaire dansstijl die goed te gebruiken is in het uitgaansleven en op feesten: 10 danslessen in 10 weken en de Salsa kent geen geheimen meer voor je. Ook kan je de Hot Latin, Cool Ballroom & Burning Salsa danslessen volgen. In dit all-roundpakket leer je niet alleen Salsa, maar ook Latin en Ballroom. 

Nu inschrijven voor de nieuwe Januari 2019 SALSA Cubana of LA Style beginners dansles. Start nieuwe beginners cursussen vanaf  3e week januari 2019.

De lessen starten zondag 20 jan. 19.30 uur, maandag 21 jan. 20.30 uur, woensdag 23 jan. 20.30 uur en donderdag 24 jan. 20.30 uur.
Nu inschrijven via deze site via de rubriek Cursusdata!  Kosten 10 lessen 95 euro per persoon.

De proefles periode ( 4 proefles momenten zij er geweest) is voorbij, de bovenstaande nieuwe beginners Salsa cursussen starten deze week.
Onder voorwaarde soms toch een proefles mogelijk. Mail naar info@komdansen.nl

 

Het volgen van een proefles is gratis. Voorwaarde: Schrijf je vooraf per mail in voor een proef dansles via info@komdansen.nl  

 

Of klik hier om je aan te melden:

  Aanmelden proefles

 

Salsa Cubana/LA Style proef-danslessen in december 2018 en januari 2019

 

 

 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het volgen van een proefles is gratis. Voorwaarde: Schrijf je vooraf per mail in voor een proefdansles via info@komdansen.nl 


Deel deze pagina:
Bezoek ons op:
Bel ons voor meer informatie: 030-231 29 74
Of stuur een mail: info@komdansen.nl
Copyright © 2014 All rights reserved | Privacy verklaring