Inschrijven

Dansen met je klasgenoten bij dansschool Cornelissen Utrecht

Even eruit met je klasgenoten, vrienden en vriendinnen, nieuwe mensen leren kennen en nog echt leren dansen ook! 

Leren dansen is natuurlijk belangrijk voor je ontwikkeling, maar geeft vooral spetterende lol. Muziek van dit moment uit de Hit Charts, leuke sfeer en jonge mensen om je heen. Leer de dansen van Hot Latin, Cool Ballroom en Burning Salsa. Deze speciale allround danslessen zijn voor jongeren van 13 tot 17 jaar.  Veel leerlingen van de volgende scholen gingen je al voor: Stedelijk Gym, Christelijk Gym, Bonifatius, Gregorius, Nieuwe Lyceum, Unic, Werkplaats, Heemlanden en andere scholen.  
 

Hot Latin, Cool Ballroom & Burning Salsa danslessen bij Cornelissen

Heerlijk om te kunnen dansen. Je vrij te voelen en met vrienden plezier hebben met dans en muziek van Hot Latin, Cool Ballroom of Burning Salsa. We leren je stijldansen op moderne muziek in een mooie danszaal. Kijk onder dansstijlen om te zien welke dansen we tijdens de dansles gaan oefenen. De volledige beginnerscursus bestaat uit 25 danslessen van 70 minuten. Ook is het mogelijk eerst met een halve cursus van 13 avonden te starten, om die vervolgens - indien gewenst - te verlengen tot een volledige cursus. Minder voordelig maar wel mogelijk. Tot maximaal 3 weken na aanvang van deze danslessen laten we nieuwe cursisten toe in de september cursussen. Indien je een avond verhinderd bent, mag je op een andere avond in die lesweek je dansles inhalen.
 

Proeflessen Latin-Ballroom-Salsa

  

  

  

 

  

  

  

  

  

  

 

  

  

   

 


Het volgen van een proefles is gratis. Schrijf je vooraf per mail in voor een proefdansles via info@komdansen.nl 


Of: Salsa Only Dansles:

Neem elkaar mee in de "Burning Salsa", de dans met passie. Onze leraar leert cursisten de vloeiende en verleidelijke bewegingen van de bekendste Salsadansen: de Mambo en de Merenque. Salsa is een vrolijke, zeer populaire dansstijl die goed te gebruiken is in het uitgaansleven en op feesten: 10 lessen in 10 weken en de Salsa kent geen geheimen meer voor je. Ook kan je de Hot Latin, Cool Ballroom & Burning Salsa danslessen volgen. In dit all-roundpakket leer je niet alleen Salsa, maar ook Latin en Ballroom. Nu inschrijven voor de nieuwe September 2022 beginners cursus. 
Of: Rock&Roll danslessen.

The baseballs van nu of 50 jaar terug in de tijd met Bill Haley, Elvis en Jerry Lee Lewis? Oubollig? Zeker niet, Rock ’n Roll is springlevend. Samen swingen op snelle ritmes. Een sportieve dansstijl, met licht acrobatische danselementen. Makkelijk te leren en leuk om te doen. De nieuwe rock&roll danslessen starten weer eind 4e week Mei 2022. Inschrijven vanaf nu! 
 

Rock & Roll proefles(sen)

  

  

  

  

 

 

 

Kosten voor de cursus zijn € 65,-  per persoon voor 5 danslessen. 5 danslessen in 5 weken en stil zitten is er niet meer bij!

Inschrijving vanaf nu!

 

 

 

 


Deel deze pagina:
Bezoek ons op:
Bel ons voor meer informatie: 030-231 29 74
Of stuur een mail: info@komdansen.nl
Copyright © 2019 All rights reserved | Privacy verklaring