Inschrijven

Zaalverhuur: Kom Feesten op onze locatie!

Bruiloften, jubilea, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of promoties krijgen bij ons de ruimte. Zowel de grote, moderne zaal als de ondergrondse antieke werfkelder zijn beschikbaar voor je feest. We hebben de ruimte, de muziek en kunnen de volledige catering voor je verzorgen. Onze feestzaal geeft ruimte aan groepen tot  maximaal 200-250 personen.  Ook groepen van 80 tot 100 personen kunnen we een prima en gezellig feest garanderen! Bijzonder aan deze feestzaal is de sfeer die we met de moderne verlichting kunnen maken. Een bar, gezellige zithoeken en wisselende lichtkleuren maken de zaal tot een perfecte locatie voor je feest.
 

Zaalverhuur en Kelder verhuur Utrecht, feestruimte in de binnenstad van Utrecht

De werfkelder biedt ruimte aan maximaal 70 personen. Ervaar het unieke karakter van deze 500 jaar oude, middeleeuwse, gewelfde ruimte. Een omgeving die alleen aan een Utrechtse Gracht te vinden is. Vanwege de unieke plek aan de Oudegracht is het zelfs mogelijk om een rondvaartboot te laten aanmeren aan onze kade.
 

Maak een afspraak om eens te komen kijken. We staan open voor alle ideeën en inbreng.
Bel ons voor meer informatie: 030 - 231 29 74. Of stuur een mail: info@danscentrumcornelissen.nl.

 


De mogelijkheden

Onze kelder

Onze werfkelder biedt ruimte aan maximaal 70 personen. Ervaar het unieke karakter van deze 500 jaar oude, middeleeuwse, gewelfde ruimte. Een omgeving die alleen aan een Utrechtse Gracht te vinden is. Vanwege de unieke plek aan de Oudegracht is het zelfs mogelijk om een rondvaartboot te laten aanmeren aan onze kade.

Maak een afspraak om eens te komen kijken. We staan open voor alle ideeën en inbreng.
Bel ons voor meer informatie: 030 - 231 29 74.
Of stuur een mail: info@danscentrumcornelissen.nl.

Vrijgezellenfeest

Organiseer je in Utrecht een vrijgezellendag voor de vriend of vriendin die gaat trouwen? Verras hem of haar dan met een Dansworkshop voor de hele groep. Natuurlijk wordt het pas echt leuk als we de sensuele Salsa met jullie gaan oefenen. Ook kunnen we een Saterday Night Fever Discodans leren, of een Rock & Roll of Country Western workshop geven. Meteen ook handig voor op het huwelijksfeest. Kom die dag naar Danscentrum Cornelissen en maak het feest voor de aanstaande bruid(-egom) compleet.

Faciliteiten

We bieden een grote moderne zaal aan van 275 m2 voor groep tot maximaal 200-250 personen en een werfkelder  met een capaciteit tot 70 personen. De grote zaal beschikt over een professionele geluidsinstallatie met lichtshow, beamers voor projectie en een volledig ingerichte bar. De kelder heeft ook een goede geluidsinstallatie met lichtshow en uiteraard een parketvloer 

Dansworkshop Studentengala

Je hebt alles op orde. Een date, een smoking of een galajurk, de corsage, een kapsel, een geurtje en vervoer. Maar hoe moet dat vanavond op de dansvloer? Kom bij ons lol maken en de basispassen leren. Met deze voorpret kan het feest beginnen! Een korte Dansworkshop ‘Studentengala’ om samen feestelijk de show te stelen. Regel het met je universiteit, de studentenvereniging of vanuit je studentenhuis.

Scholieren Dansworkshops

Voor middelbare scholen bieden we een leuk alternatief voor de gymles. In plaats van een uur sport, krijgen de leerlingen een uur dans. Dit kan een algemene les zijn of we kunnen een specifieke dans oefenen. Regel via school dit extra leuke onderdeel in het lesrooster!

Mado/Pado Dag

Woon je op kamers of studeer je in Utrecht? Dan wordt het tijd dat je je vader of moeder eens trakteert op een dagje in jouw studentenstad. Laat met wat vriendinnen de stad zien aan jullie moeders of vaders. Doe een rondvaart, beklim de Dom en vergeet niet een workshop ‘Kom Dansen!’ te boeken. Maak de perfecte dag voor jullie moeders of vaders. Om nooit te vergeten!


Scholieren Dansworkshop

Voor middelbare scholen bieden we een leuk alternatief voor de gymles.
In plaats van een uur sport, krijgen de leerlingen een uur dans. Dit kan een algemene les zijn of we kunnen een specifieke dans oefenen. Regel via school dit extra leuke onderdeel in het lesrooster!

 

Bel ons voor meer informatie: telefoon 030-231 29 74
Of stuur een mail: info@danscentrumcornelissen.nl


Deel deze pagina:
Bezoek ons op:
Bel ons voor meer informatie: 030-231 29 74
Of stuur een mail: info@komdansen.nl
Copyright © 2019 All rights reserved | Privacy verklaring